Trimsalon Nijenhuis
Home
De trimsalon
Voorstellen
Nieuws
Welke Behandeling
Fotoalbum
De kosten
Gastenboek
Contact
Zo vindt u ons

Moeilijk bereikbaar? Ik probeer altijd elke afspraak vooraf te maken. Soms lukt dit niet, is er iets tussen gekomen of bent u nieuw. Per mail of sms/whats app krijgt u veel sneller een reactie. Bellen mag natuurlijk ook mocht u mij niet kunnen bereiken spreek dan de voicemail in, dan bel ik zo snel mogelijk terug. 

 

Februari 2021

Alweer een jaar later.. in Maart zouden er weer extra plekjes vrij komen ivm onze jongste zoon die naar school mag.  Echter zijn de plekjes onderussen alweer in een razend tempo opgevuld. En dus heb ik helaas nog steeds een klantenstop.  Ik hoop dat er rond september 2021 weer extra plekjes vrij komen.  

 

Februari 2020

De tijd vliegt soms voorbij, dat is wel te zien aan de laatste keer dat de website is aangepast. Het is ondertussen 2020. Door de vele nieuwe klanten ben ik helaas genoodzaakt om weer even een klantenstop te hanteren. Dit betekend dat er tot maart 2021 geen plaats is voor nieuwe klanten. (uitzonderingen kunnen voorkomen, zoals bijv. bestaande klanten die een nieuwe hond aanschaffen).

 

Augustus 2018

Na ruim 2 jaar mag de website wel weer eens aangepast worden. Er zijn wat teksten aangepast en we zijn langzaam bezig om voor volgend jaar een gezellige dag te organiseren voor het 10 jarig bestaan. 

Informatie volgt.  

 

April 2016

De website is weer up to date (met kleine kinderen blijven dit soort dingen vaak liggen. Echter nu is alle informatie weer bijgewerkt)

Van 2 tot 6 mei is de trimsalon gesloten

We hebben een FACEBOOK pagina. Na wat verzoekjes om een facebook pagina aan te maken is deze is nu toch gekomen. Er zal informatie worden gedeeld, leuke foto's vanuit de trimsalon en nieuws. Dit gaat sneller dan via de website en u zult het direct zien als u zich aanmeld op deze pagina. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

2016 komt er alweer aan en tot de kerstvakantie zijn er nog maar enkele plekjes vrij!

Vanaf volgend jaar zullen de werkdagen voornamelijk op maandag en dinsdag ochtend zijn. De hele donderdag en af en toe een vrijdag. 

In de kindervakanties werk ik zo min mogelijk. Dit kan ervoor zorgen dat het soms iets drukker is voor of na deze periodes. nog steeds geldt dat u het beste een week of 3 van tevoren kunt bellen. Dan bent u bijna altijd gegarandeerd van een plekje. 

 

Zomervakantie

 

Tot eind augustus zit de trimsalon helemaal vol. Dit betekend dat wij en geen plek meer hebben en vakantie gaan houden. Natuurlijk is iedereen vanaf eind augustus weer welkom!  

 

 2015

Het nieuwe jaar is begonnen, de trimsalon draait overuren en de laatste 2 maanden was er daarom ook een helpende hand genaamd Anneke, waar ik mijn stage tijd heb doorlopen.

Vanaf 1 februari werk ik weer alleen en krijg op de drukkere dagen hulp van Anneke. Doordat het zo druk is heb ik echter ook moeten beslissen dat er op dit moment een soort van KLANTENSTOP is.

Dit betekend dat er weinig tot geen nieuwe klanten aangenomen worden zodat ik de kwaliteit kan blijven garanderen voor de bestaande klanten.

In het jaar 2015 zal er voornamelijk gewerkt worden op de donderdag en vrijdag.

In 2016 wordt Deyn (Zoontje) alweer 4 jaar. Er zal dan wellicht weer iets meer gewerkt worden of op andere dagen. Het is dan ook de bedoeling dat er weer extra ruimte komt voor nieuwe klanten.

 

Verhuizing van Genderen naar Veen 

Wie verwacht het tegenwoordig nog. Je huis te koop zetten is 1 ding, maar verkopen? Dat duurt toch zeker een jaar of langer!. Nou bij ons duurde het geen jaar. Het duurde zelfs nog geen maand. Vandaar dat het inlichten van al mijn lieve klanten ineens heel snel moest gebeuren.

Gelukkig hebben we zelf ook iets kunnen kopen wat nog geen 2 weken! te koop stond. Dit huis is dan zeker weer een hele hoop werk. Uiteindelijk krijgen we er een prachtige trimsalon, huis, schuur en tuin.

Omdat de trimsalon nog helemaal gebouwd moet worden betekend dit wel dat we van 1 maart t/m 1 april gesloten zijn. Daarna is iedereen weer van harte welkom!

Het nieuwe adres wordt; Grotestraat 55A, 4264 RJ Veen.

Er is weer een hoop gebeurt

Katootje heeft 7 pups gekregen! Perfect verzorgd en alle hebben een heerlijk nieuw huisje gevonden.

Onderussen ben ik helaas geopereerd aan mijn hand. Dit betekend dat er minder is gewerkt, en zoals gehoopt de 2 hele dagen in de week niet meer mogelijk zijn. De afspraken worden daarom nu verdeeld over de week. U bent dus weer welkom van maandag t/m vrijdags.

Katootje verwacht puppy's 

 

Werkdagen

Op dit moment werken wij voornamelijk op de donderdagen en vrijdagen. Mocht dit echter niet uitkomen dan zijn er altijd een aantal andere opties maar deze zijn beperkt en duurt het soms iets langer voor er plek is.

Zomervakantie

Vanaf half juli tot en met half augustus is de trimsalon beperkt bereikbaar. Indien u vragen heeft of een afspraak wilt maken kunt u het beste contact opnemen per email of sms. Natuurlijk kunt u ook de voicemail inspreken. Deze wordt in ieder geval om de dag afgeluisterd.

Opleiding Honden en Katten besluit

Sinds Januari 2013 ben ik weer begonnen met een nieuwe opleiding. Honden en Katten besluit. Dit geeft wat drukte in de trimsalon ivm school en stage dagen maar vanaf Juni zal het weer rustiger worden en er dus meer dagen vrij komen om te trimmen.

Met deze opleiding kunnen uw honden in de toekomst niet alleen komen om getrimt te worden maar ook om een dagje of dagen te blijven spelen/ logeren. Dit zal echter kleinschalig zijn en voornamelijk voor de kleinere honden.

Nieuwsbrief

Helaas zijn er over de tijd niet genoeg aanmeldingen gekomen voor de nieuwsbrief. Voor trouwe klanten probeer ik de web site up to date te houden zodat hier altijd alles te volgen is.

Kerst vakantie

Vanaf 19 December t/m 3 Januari is Trimsalon Nijenhuis gesloten. Mocht u een afspraak willen maken ben ik beperkt bereikbaar. Echter sms en email worden altijd beantwoord. U kunt ook de voicemail inspreken.

Zomervakantie!

Van 23 Juli tot 13 Augustus is trimsalon Nijenhuis gesloten. Echter kunt u natuurlijk altijd bellen/mailen of smsen voor een afspraak.

_______________________________________

Helaas is in Maart 2012 ons hondje overleden na een acute hernia. ze heeft net geen 3 mogen worden. 

Wel komt er eind April een nieuw hondje met de naam Katootje. Ze zal zeker vaak in de trimsalon te vinden zijn en hopelijk net zulke goede vriendjes worden met alle honden net als Cayenne was.  

 

 

Katootje

 

 Zwangerschapsverlof

Vanaf 1 Januari 2012 tot eind maart 2012 is de trimsalon alleen op bepaalde dagen open. Dit in verband met zwangerschapsverlof. Zie hiervoor het extra gedeelte onder nieuws in het menu!.

Aan de HKI Vakdag deelgenomen en certificaat behaald voor TTouch hond te Barneveld

 

 

Voetjes bijna tegen het hoofd aan!

 

Trimsalon Nijenhuis | Grotestraat 55A | Veen | Tel: 06 44553363 | Email: Info@trimsalon-nijenhuis.nl